Liity jäseneksi

Liity seuraamme!

Työväen historian ja perinteen tutkimuksen seuraan voi liittyä kuka tahansa työväen historian ja perinteen tutkija, harrastaja tai muuten seuran tarkoituksen hyväksyvä henkilö. Seuran tarkoituksena on poliittisesti riippumattomana valtakunnallisena järjestönä tukea ja edistää työväestön ja työväenliikkeen historiaan, perinteeseen ja teoriaan kohdistuvaa tutkimusta, kehittää tutkijoiden ja harrastajien yhteistoimintaa sekä herättää kiinnostusta aiheeseen laajemminkin. Seuran keskeisiä toiminta-alueita ovat seminaarit sekä julkaisutoiminta, erityisesti vuosikirja Väki Voimakas.

Voit liittyä seuraan toimittamalla yhteystietosi – nimesi, postiosoitteesi sekä sähköpostiosoitteesi – seuran sihteerille Jussi Lahtiselle

sähköpostitse: jussi.lahtinen@tuni.fi tai sihteeri@thpts.fi

tai

postitse:
THPTS
c/o Kansan Arkisto, Raimo Parikka
Vetehisenkuja 1
00530 Helsinki

Kerro myös haluatko liittyä THPTS:n sähköposti-infolistalle.

Seuran jäsenmaksulomakkeet postitetaan jäsenille touko-kesäkuussa. Jos liityt loppuvuodesta, voit maksaa jäsenmaksun seuran tilille FI83 8000 1000 4650 30 (Danskebank). Jäsenmaksu on henkilöjäseniltä  25 euroa ja se sisältää seuran Väki Voimakas -vuosikirjan kotiin postitettuna. Yhteisöjäsenmaksu on 100 euroa.

Maksaessasi merkitse viestikenttään nimesi ja osoitetietosi.

Seuran jäseniä muistutetaan myös ilmoittamaan seuran sihteerille mahdollisista osoitteenmuutoksista!

EU:n tietosuoja-asetuksen edellyttämä seuran jäsenrekisterin Tietosuojaseloste

Comments are closed.